Brakker Nygaard

Lørdag d. 13. juni blev Svends gave til Dorit afsløret. Dorit blev 50 år d. 15. april. Men hun blev først fejret i lørdags. Billede forstiller deres hjem Brakker Nygård, der ligger ved Egtved.


Se du billedere i galleriet vil du også kunne læse mere om detaljerne. Ser man på værker som helhed er billedet bygget op over to midterakse. Øverste ses udsigten over det smukke østjyske landskab. Rundt i kanterne er der placeret detaljer af noget at det som Svend siger “betyder noget for os”. Nederst ses hele gårdanlægget, som det ser ud fra vejen. Kanten rundt om de enkelte detaljer er inspireret af de sten som mange steder er brugt i haven og i muren. Stenene stammer fra den gamle Brakker Gård, der igen have hentet stenene i Koldighus.

Rødtjørnene ,der sammen med stenene, indrammer billedet – som en slags portåbning ind til gården – er tilegnet Dorit. Aftalen var da de blev gift at Svend skulle have en gård, Dorit en rødtjørn.

Det er en fin – nærmest storslået – opgave at få lov at lave et billede, der viser det, der betyder noget for en familie, og skabe et værk, der både viser og bliver en del af familiens historie.

Brakker Nygaard se værket i højeste opløsning