Fernisering på Livsbilleder – Kvindesyn – igen

Alle er velkommen til fernisering fredag d. 15. maj kl. 15.00 på udstillingen Livsbilleder – Kvindesyn på kvindemuseet her i Århus.Invitation til fernisering fredag d. 15. maj kl. 15.00Udstillingen viser de østjyske kunstneres værker fra udstillingen med samme navn på Dronningluns kunstcenter. Antallet af udstillere er reduceret fra 19 til 9, og antallet af billederne kan også være mindre enten på grund af pladsforhold, salg eller andre udstillinger. Selv har jeg reserveret Kunsten til en anden udstilling og 12 Landskaber til tiden er ikke længere intakt, så den er ikke med. Men ellers såfremt der er plads på kvindemuseet, har du mulighed for at se de øvrige værker jeg havde med i Dronninglund. Udstillingen er kurateret af Erik Meistrup, du kan i blogposten: Glædens billeder se Eriks interview med Ruth Smith og mig.

Det er første gang jeg viser et så stort udvalg af mine værker i Århus og på et museum. Det glæder jeg mig til. Jeg må med skam melde at jeg aldrig selv har besøgt Kvindemuseet.