MIDT i kunsten d. 4. og 5. oktober

I år holder 181 professionelle kunstnere og kunsthåndværkere værkstederne åbne for publikum i weekenden den 4. – 5. oktober kl. 11 – 17. En af dem er mig.  Bag arrangementet står Region Midtjylland.

Se kataloget Midt i Kunsten med værker fra de 181 kunstnere, eller bestilt et trykt eksemplar hos dorthe.vestergaard.nielsen@ru.rm.dk
Se mere om Midt i Kunsten

Jeg håber at rigtig mange af jer vil benytte lejligheden til at besøge mig og se nogle af mine værker og måske erhverve en signeret kunstdåse. Jeg har lånt fælleshuset Skejbytoften138. Der er arbejdsdag i beboerforeningen om lørdagen og så spises der fælles frokost i fælleshuset, så kom før eller efter frokost om lørdagen eller om søndagen.

MIDT i kunsten opfordrer kunstnerne til at sende en pressemeddelelse ud. Hvad jeg har skrevet kan du læse i MIDT i kunsten: Århus i kunsten