Udstilling i Frankrig

Fredag d. 6 marts er der fernisering på en international udstilling af naivister hos Salon Mondial du sud ouest de St Loubès Bordeaux, Frankrig.  Den udstilling får jeg ikke selv at se. Udstillingen slutter den 22. marts, men billederne bliver i Frankrig.

For værkerne skal videre til den femte verdens festival for naivistisk kunst i Vernuil sur Avre. Den lille by med 7.000 mennesker, ligger i Normandiet 120 km vest for Paris, og er nu for 5. år i træk vært for festivalen. 12 danske naivister er specielt inviteret til at vise danske naivistisk kunst.

Verden festivalen har fernisering d. 4. april. Der deltager jeg sammen med 6-7 af mine kollegaer i ferniseringen og der er også modtagelse på rådhuset. Udstillingen slutter den 10. maj.

Her kan du se de 10 værker jeg sendte af sted d. 12. februar. 9 værker der danner et Torv og et værk der er et Torv. De 9 værker der danner et Torv er – naturligvis – selvstændig små kunstværker, hvis du åbner gelleriet så vender værkerne den rigtige vej. Måske grundlaget for en ny installation “Torvet” med samlingsværket “Torvedag”?

Her kan du se værkerne i høj opløsning:


Ost
 Grønt Loppen  Bager          Center         Frugt Fisk Blomster Pølser Sortbrøder Torv, Odense